Ξέχωρο - Δημιουργίες
www.xechoro.gr/
Αρχική   Καράβια  Μοντέρνα Κολάζ  Κολάζ σε παλιό ξύλο  Ρολόγια  Διάφορες δημιουργίες
Δημιουργίες
 
Κατηγορίες

Καράβια

Μοντέρνα Κολάζ

Κολάζ σε παλιό ξύλο

Ρολόγια

Διάφορες δημιουργίες

 
Οι καλλιτέχνες

Νέα

Προφίλ

Επικοινωνία

 
Σημεία Πώλησης

Δίκτυο καταστημάτων

Είσοδος ΕμπόρωνΑποσύνδεση

Επιλογή Γλώσσας

English

Η επωνυμία "ΞΕΧΩΡΟ", κρύβει από πίσω της μια ομάδα καλλιτεχνών, οι ιδέες των οποίων αποτελούν το περιεχόμενο αυτού του site.
Το "ΞΕΧΩΡΟ" για περισσότερο από 8 χρόνια αποτελεί το κοινό σημείο ζεύξης ατόμων που πριν δούλευαν μεμονωμένα στο χώρο της δημιουργίας, της κατασκευής και της διακόσμησης.
Η παρουσία μας τα χρόνια αυτά έχει υλοποιηθεί έντονα με 2 μαγαζιά λιανικής πώλησης, με ένα εργαστήριο στην Αράχωβα, ένα εργαστήριο στο Παγκράτι, πολλαπλή παρουσία σε εκθέσεις και συνεργασίες στον τομέα του επιχειρηματικού δώρου.
Τα έργα που περιέχονται στο site αυτό είναι αποκλειστικά δικά μας σε επινόηση και εκτέλεση και φιλοδοξούν να επιτελέσουν το σκοπό τους, να διακοσμήσουν μοναδικά το χώρο σας ή να γίνουν ένα εξαιρετικό δώρο για τρίτους.

To site χωρίζεται σε 5 μέρη:
1. καράβια

2. κολάζ σε παλιό ξύλο

3. μοντέρνα κολάζ

4. Διάφορες Δημιουργίες

5. ρολόγια

Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και αναλυτικές τιμές σε αυτά που θα δείτε, για παραγγελίες χονδρικής, λιανικής και επαγγελματικού δώρου, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα : (0030)210-7647005, (0030)6974-073501 (Μιχάλης Κυριατσούλης) ή μέσω e-mail: info [at] xechoro.gr

Ευχαριστούμε τους φωτογράφους Νίκο Βλασσόπουλο και Διαμαντή Μαντή για την άρτια εργασία τους!

Web Design & Support : Comart S.A.